'N Midde-eeuwse Woestyn Oasis in Palm Springs

'N Midde-eeuwse Woestyn Oasis in Palm Springs

Daar is dalk geen gebied wat heeltemal so nou verband hou met die moderne beweging van die middel-eeu as Palm Springs nie. Dit is nie'n fout dat die mees onlangse herhaling van die middel-eeuse waardering - die hoogs gewilde en gewilde reeks Mad Men - 'n ikoniese episode in die woestyn-oase van'n dorp plaas nie. Die huis in hierdie pos, bekend as die Leff / Florsheim-huis, is herstel na sy oorspronklike lae-profiel moderne bene met opgedateerde wedstryde en versigtige, ideale stalling.

Die huis is gebou in die herkenbare en luukse eenvoudige post- en balkstyl met blootgestelde Douglas-spar in albei binne- en buiteruimtes. Rondom die omtrek van die huis bied oorhange in dieselfde mooi hout skaduwee vir die sonnige sye van die struktuur, en hou die noodsaaklike buitelug-vermaaklike spasies koel selfs gedurende die brutale somers. Dit is immers die sweterige, droë somers wat mense in Palm Springs eerste trek, is dit nie?

Advertensie

'N Vonkelblou swembad ('n ander Palm Springs-noodsaaklikheid) neem die agterplaasarea van die huis oor, met'n uitgestrekte dek vir lounging, eet, en verkieslik'n koel martini of vier terug. Dit sou die perfekte plek wees om u gaste uit te nooi as u Frank Sinatra in kortbroek was.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Ten spyte van die opknapping, is die terrazzo vloer gehou en gepoleer tot'n reflekterende skyn vir die ultieme skoonheid. Algehele hierdie ikoniese huis is nog steeds verstommend en voel nie soveel uit plek of anakronisties as werklik tydloos nie.

Die huis vier ook die privaatheid van die woestyngemeenskap met lang heiningheining in die tuin en die skaduwee oorhang wat te veel blootstelling voorkom. Die gevolg is die gevoel om in'n werklike oase of'n eiland te wees, wat uitkyk op die nabygeleë berge sowel as die omliggende palms.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Klein huise wat lof gebruik om meer vloerruimte te verkry.

Oulike kleintjies deur Afsaneh Tajvidi

Pos 'N Boodskap