Hok ontwerp vir'n familie wat'n slim gebruik van sy ruimte maak.

Hok ontwerp vir'n familie wat'n slim gebruik van sy ruimte maak.

Selfs mense wat die idee van hok leef, kan dit goed vir hulleself oorweeg, maar sal nie ontken dat hulle'n kind in die soort beton en metaal atmosfeer bring nie. Aangesien hierdie briljante ruimte van die argitekte by Rules Architekti egter met die regte elemente en ontwerp sensibiliteit toon, kan'n hok heeltemal gepas en gemaklik wees vir'n gesin.

Die hok is verdeel in twee afsonderlike gebiede: een vir dag en een vir nag. Die oop vloei van die huis, insluitende gewelfde plafonne en'n leer vir die bereiking van hokstukke, is warm en verwelkomend. 'N Deel hiervan is te wyte aan die uitleg, terwyl deel die gevolg is van die noukeurig gekose materiaal. Natuurlike denne maak die muur en vloerpanele uit en die warmte is dadelik duidelik. Die res van die spasie is hoofsaaklik in swart en wit, en hou dinge neutraal en'n bietjie vrolik.

Advertensie

Die hoof leefarea is groot en ruim, met baie sitplekke in beide die eet- en leefareas. In plaas daarvan om die plattelevisie op'n muur te plaas (wat die openheid van die ruimte sekerlik tot'n mate sou verwoes), word dit op'n draaibank geplaas wat aan'n ondersteuningskolom geheg is. Op hierdie manier kan die skerm draai om na die woonkamer of na die eetkamer te speel, vir maksimum veelsydigheid.Natuurlik is die res van die onooglike elektronika soos'n rekenaar en stereo ook slim geplaas - in kombuiskaste en versteek in die bank. Dit laat die gevoel skoon en gemaklik, eerder as rommel.

Die mezzanine met boekrak maak gebruik van die hoë plafonne en sluit selfs'n leesarea in. Terwyl sommige spasies'n bed in hierdie area kan inbring, sou dit nie eintlik familievriendelik wees nie.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Die privaat area van die huis sluit twee slaapkamers en een en'n half bad. Die hoofslaapkamer het'n groot kasruimte wat'n hele muur vir baie kamers dek. Dangling ligte voor elke deur bied'n estetiese element sowel as'n praktiese een.

Die kombuis is van sy kant baie ruim.Potte en panne word maklik in die laer kaste weggesteek terwyl'n pragtig kleurvolle backsplash fokus bokant die slanke kookoppervlak. Die countertop kyk uit oor die stad vir'n besonder mooi manier om'n rukkie vir die hele gesin voor te berei.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

2 Klein en lekker Franse woonstelle onder 50 vierkante meter

Londen Loft House Renovation

Pos 'N Boodskap