'N oop huis wat uitdagings monolitiese argitektuur

'N oop huis wat uitdagings monolitiese argitektuur

Met die bedoeling om'n huis te skep wat nie net tussen familielede, maar ook met die omliggende omgewing en gemeenskap interaksie bevorder nie, het Austin Maynard Architects'n kreatiewe driedimensionele struktuur opgestel en dit met'n vernuftige interieurontwerp aangepas. Dit is net die helfte van sy bure se grootte - 'n poging om een ​​van die oorsake van stedelike uitbarsting in Melbourne te vermy, waar plat grond bouers aanmoedig om groter huise te skep as wat ander instellings gewoonlik kan akkommodeer. Die resultaat is'n relatief kompakte oop interieur uitleg wat'n sterk kommunikasie met sy tuine en binnehowe behou.

'N Gang halveer die twee laer volumes en gaan in'n reguit lyn deur die huis, die plafon wat deur die boonste volume gevorm word.

Interessante argitektoniese kenmerke soos hierdie gedeeltelik omheinde patio dien om die grense tussen binne en buite af te breek.

Advertensie

Terwyl dit lyk soos'n oop gedeelte van'n kophoek, is die gang eintlik oop vir die sosiale gebiede aan weerskante.

Die woonkamer het'n warm en opwindende atmosfeer in versierde primêre kleure.

Dit kry'n gevoel van verdeling met'n eenvoudige oop rak eenheid, wat'n pragtige versameling dekoratiewe keramiek vertoon.

Die houtmuur huisves verborge kamers aan weerskante, met'n depressie wat ruimte maak vir die mediasentrum.

Vloer tot plafond deure handhaaf'n minimalistiese estetiese.

Nee, dit is nie'n ander hoek nie. 'N Swaaiwand verskaf privaatheid wanneer dit nodig is. Dit verander die ruimte heeltemal!

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Die badkamer bly minimalisties en spaar onnodige besonderhede soos'n spieëlraam ten gunste van'n skoner estetiese. Dit spog met'n paar innoverende eienskappe soos die plasing van die laer kabinet handvatsels - hulle is bo-op die deure, sodat inwoners nie hoef af te buk om hulle oop te maak nie.

Die deure sou regs in die agtergrond versmelt as dit nie vir die sigbare skarniere was nie en die onderskeid geskep waar die horisontale panele nie opstaan ​​nie.

Opsionele privaatheid is veral belangrik aangesien hierdie spasie die kantoor huisves. Skakerings wat van onder af oplig (gebruik dwarsdeur die huis) bied privaatheid van die bure sonder om die kamer te verduister.

Die lessenaar self draai om in'n sitbord met baie stoorplek en kabinette hierbo.

'N maas IUTA stoel deur Antonio Citterio pare goed met die super slim lessenaar, hul sin vir deursigtigheid om die uitsig in die tuin te behou.

Terug in die gang help slim verdeelstrategieë die kombuis aan die linkerkant en die woonkamer regs.

'N kleiner sitkamer kyk na die agterplaas, sy privaatheid bewaar deur'n lang omheining.

Op soek na die agterste patio, bied'n klein eetarea nog'n plek vir gaste en familie om te versamel en te sosialiseer.

Hier is'n tweede eetkamer net buite die media. Al vertel, daar is'n totaal van drie eettafels in hierdie huis! Nie sleg vir'n huis die helfte van sy bure se grootte nie.

Minimalisties en aantreklik, die blink wit kombuis gebruik hoekige oppervlaktes as'n toneelstuk op die oorvloedige lig wat deur die atriumgebou aan die linkerkant filter.

Kyk na die netjiese berging in die kant van die kombuis eiland! Almal het'n plek nodig om kookboeke en oggendlesing te stoor.

Mesh trappe behou die uitsig van die buitelug, met ondersteuningsbalke wat die geïmpliseerde grens voortduur deur die oop rakke in die sitkamer.

Aan die ander kant van die atrium, omskep die derde en mees formele eetkamer donker bosse en helder kleure.

Hier is'n jong kind wat die ongelooflike uitsig van die huis en atrium van die trappe geniet.

Openbare kamers beslaan die eerste verdieping, met privaat ruimtes hierbo.

Dit is'n heeltemal ander atmosfeer op die boonste vlak. Tapyt warm die voete op sagte oggende.

Kom ons begin die slaapkamer toer met'n bietjie waardering vir hierdie super oulike kamer! Modulêre rakke, 'n tou papierlanterns, 'n speelse polka dot beddegoed, en'n stimulerende uitsig op die omgewing is beslis benydenswaardige eienskappe wat enige kind sou beny. Ouers kan die kamer van die straat af skerm deur die onderste skakerings te gebruik.

Enigiemand wat in die pragtige omhulsel bad, kan'n uitsig oor die lug geniet van die kenmerkende ronde venster.

Nog'n venster naby die plafon bring nog meer lig in die kamer. Let op die skuifdeur - 'n lekker spasiebesparer.

Soos die hoofvlak, die boonste gang halveer die volume van einde tot einde vir'n duidelike aansig deur die middel.

Die volwasse slaapkamer is veel meer gedemp as die kind se kamer in terme van dekor, maar bevat nog steeds prettige (maar subtiele) stippies op die kombers.

'N Pragtige uitsig oor die swembad laat ouers toe om die kinders in die oë te hou terwyl hulle buite met vriende speel.

Selfs die swembad gebruik'n ruim, maar ruimtebewuste ontwerp, om die huis in die vorm van'n L.

te draai.

Breë stepping stones bied'n gerieflike staproete oor die tuin, maar gaan ook voort met die baan van die bouvorm.

Omsendingsvensters aan die kante van die huis is een van baie energiebesparende maatreëls.

Lang deure laat toegang tot die dakterras toe. Die boom wat deur die onderste patio groei, dra by tot die ongelooflike unieke estetiese.

Die dak lei eintlik reënwater na'n ondergrondse opgaartenk wat gebruik word om die toilette te spoel en die tuin te water. Toe die argitekte die nadele van stedelike verwoesting bestry, het hulle sulke funksies geïmplementeer om die huis se impak op die omgewing verder te verminder.

Nog'n koel kenmerk is die binnekant-kabinet wat strek uitwaarts om as stoorplek vir swembad- en tuinvoorrade te dien.

Die argitekte het grootliks gegaan om plaaslike ambagte, materiale en toebehore te verseker vir die konstruksie van die huis waar moontlik.

Is dit nie mooi nie, bly dit al in die nag op? Van hierdie krag kom uit die sonpanele wat die boonste dak bedek.

Vloerplan ondersteuners kan hierdie diagramme waardeer!

Hier is die gedagteproses wat tot so'n innoverende uitleg gelei het.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Eerily Fascinating Grass Sculptures

Rietdakstrandhuis met buitelug-vermaaklike ruimtes

Pos 'N Boodskap