'N Amazing Cantilever Home With Brilliant Integrated Courtyards

'N Amazing Cantilever Home With Brilliant Integrated Courtyards

Hou jy van cantilever argitektuur? Hierdie huis het'n dramatiese kontras tussen swaar vorme en oop ruimtes, wat sy gewig balanseer asof hy swaartekrag wil aanskakel terwyl hy grenslose interaksies met die wêreld buite bied. Die argitekte en interieurontwerpers by NOTT het hierdie konsep vir'n residensiële eiendom in Dnipropetrovsk, Oekraïne, gevisualiseer en die resultaat word op'n wonderlikste manier'n gevoel van nuuskierigheid gemaak. 'N Vlak van glas wikkel om elke kant van die eerste vlak, wat net op sekere plekke beskerm word deur natuurlike houtbekleding, wat'n gemaklike en verwelkomende binnekant verberg. En die uitsig? Spektakulêr vanuit alle hoeke!

  • 1. Argitek: NOTT

Kom ons begin met'n besonder opvallende toneel. Die boonste volume lyk misterieus en ondeursigtig vanuit hierdie hoek, terwyl die sitkamer en kombuis duidelik sigbaar is deur die groot swartrame.

Drie sitplek reëlings bied'n aantal gaste buite. En deur sommige van die vensters oop te gly, verdwyn die grense tussen binne en buite eenvoudig.

Advertensie

Elke buitenshuise sitplek uitsig op'n fantastiese uitsig, soos die rotstuin net oor die patio van hierdie gemaklike kokonagtige sitstoele.

Hier is ons eerste blik in die binneland. Die tema is eenvoudig en minimalisties met ligte houtpanele en klipbesonderhede.Hier het die sitkamer'n vet rug en kenmerkende beligtingskeuses, insluitende die ikoniese Fortuny-stadiumlamp en'n groep hangsny-hangers.

Elke hoek bied'n unieke perspektief van die pragtige landskap buite.

In sommige kamers omring die buitekant die insittendes aan alle kante. Hier, in die voorkant van een van baie kaggels, kan inwoners die kinders in die swembad laat speel of die lig van die gedeeltelik gekeurde patio opsoek.

Die ruim en gemaklike eettafel, met uitsig oor die versorgde grasperk en verre waterfront, is voorsien van'n vloei versamelstoele deur Jean-Marie Massaud en verlig deur'n reeks hangertjies.

Daar sal nooit'n skaduwee in enige hoek wees nie, aangesien die son skyn as gevolg van die unieke binne-en buite-interaksie.

Advertensie

Genoeg oorhang beskerm die patio sitplek reëling van reën en harde son, en soos aangetoon in hierdie foto, bied'n mooi bedekte pad om die hond te loop of om'n bietjie oefening te kry.

Die buite-eetarea geniet ook oorhoofse dekking, verlig deur verligte beligting vir maklike vermaak snags. Die pilare versterk die sterk Le Corbusier-invloed by die werk hier.

Terwyl die pilare in die vorige foto by Le Corbusier aangedui het, is die oop glasmure meer aan Ludwig Mies van der Rohe herinner.

Check uit dat ongelooflike trap tussen die brandhout en die bankreëling.

Net mooi! Terwyl die kombuis-eiland gewoonlik die son blokkeer, baai hierdie hoekige dak die kombuis werkplek in warm en natuurlike verligting.

Selfs die paaie na en van die huis is op enige plek op die eiendom vir'n aangename ervaring. Met verskeie toegangspunte vanaf enige plek op die terrein lyk die moontlikhede vir interaksie onbeperk.

Stel jou voor dat jy wakker word in die slaapkamer wat hierdie cantilever volume beslaan en die sonsopkoms van sy luukse uitkykpunt ervaar.

Alhoewel die tuine geen lewendige blomme of veral eksotiese plante het nie, is hierdie klein versierde binnehowe skulpturaal in hul skoonheid. Om die klippe te versorg en te versier, bied'n ontspannende bron van naweek meditasie.

Omdat die tuine tuine so ongekompliseerd en verfyn is, sal selfs die geringste verandering in die seisoen die kleur en skadu wat onder die klippe voorkom, beïnvloed. Met elke hoek draai, onthul iets nuuts.

Dramaties en briljant saamgestel deur en deur - en toon dat daar altyd meer is om te verken in die wêreld van minimalistiese moderne argitektuur.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

3D Interieurontwerp Inspirasie

Twee pragtige woonstelle met houtpaneling

Pos 'N Boodskap