Hierdie kontemporêre woonstel slaan met turkoois aksentes

Hierdie kontemporêre woonstel slaan met turkoois aksentes

Hierdie vars moderne huis is die werk van die interieurontwerp supersterre by die Poolse kreatiewe agentskap PLASTERLINA. Die projek, getiteld U.S.S. Home, is'n opwindende konsep vir'n behuisingsprojek gebaseer in Kraków. Die binneland maak fantastiese gebruik van gladde wit oppervlaktes en matte swart panele, die kontras word versag deur die byvoeging van houtelemente en briljante turkoois. Die meubels kry sy karakter deur'n gevoel van natuurlike eenvoud - maar die resultaat lyk vet soos dit kan wees. Op soek na'n manier om'n avontuurlike dekor tema te ondersoek sonder om oor die bokant te gaan? Die U.S.S. Huis het beslis baie inspirasie om te bied.

Die woonkamer maak'n onmiddellike indruk met'n speelse atmosfeer wat met kleurvolle bykomstighede, prettige poufs en'n modulêre tafeltafel geskep is. Die uitleg is oop en vry, maar nog op'n praktiese manier verdeel.

Turquoise kleure speel'n belangrike rol deur die hele huis. Die klere is die voor die hand liggendste voorbeeld - dit sluit selfs die koper en groen aksent in veral pragtige monsters van die natuurlike klip in.

Advertensie

Dit is'n gedeelde ruimte, maar slim verdeel deur slim kleurblokkeringstegnieke.

Onmoontlik om te kyk, die kandelaar dien as'n energieke fokuspunt. Ontwerp deur Seyhan Özdemir en Sefer Caglar in 2005, word hierdie wedstryd nogal'n ikoniese stuk.

Ook baie kreatief, die bank sitplek naby die venster beklee'n reses wat deur ruim bewaring verborge in mat swart laaie en kaste beskut word.

Lae meubels blyk praktiese keuse om obstruksie van die stedelike uitsig te voorkom.

Olyfgroen aksente gaan voort deur die verdeelmuur, kussings gooi en die kombuis kruietuin.

Het jy agtergekom dat die kantoor deur die groen verdeler uitkyk? Ons sal daardie spasie in detail'n bietjie later in die toer ondersoek.

Advertensie

In die swart kombuis lyk die kombuis amper'n verhoogagtige gehalte wat die oog daarteen dring.

Donkere kombuise is nie presies algemeen nie. Ten minste kies die meeste huiseienaars'n blink plek om te kook wanneer die keuse gegee word. Maar omdat hierdie kombuis reeds natuurlike sonlig ontbreek, het die ontwerper besluit om hierdie unieke estetiese omhelsing aan te pak.

'N Helder wit rugplank en hout accentmuur staan ​​betreklik sterker uit as gevolg van die ruim studio-verligting wat voorsien word.

Die sentrale eiland geniet ook baie beligting om die stylvolle matte swart werkblad op te pas. Die bogenoemde kroonluchter is verstelbaar, ideaal om lig tussen die eiland en die klein eettafel te deel.

Vinnige uitroep na die netjiese topografiese aftrekker op die agtergrond - dit is'n slim soeke na so'n gladde en gedetailleerde ruimte.

Natuurlik, die donker kleure verbeter'n selfs koeler funksie - die streep hout wat net onder die werkblad deur die lengte van die eiland loop.

Die uitbreiding vorm die liggaam van die eettafel, sy cantilever konstruksie vermy die behoefte aan besige bene en gee net'n ekstra aanraking van die ruimte vir die klassieke stoele.

Aangesien die eettafel buite die donker kombuis strek, kry dit die voordeel van'n subtiele onderskeiding en verdeling tussen spasies ten spyte van die fisiese verband tussen die twee.

Die eettafel is beslis die moeite werd van sy plek as die fokuspunt aan die einde van die lang en dualistiese gang.

Maar dit is nie alles minimalisties nie. 'N hoeksny nis bied sitplek naby die voordeur, en sluit'n handige hangaar vir jasse in. Die olyfgroen accent kleur voeg beslis by tot die persoonlikheid van die ruimte.

Net soos die kombuis maak die toegangspaaie ook'n fantastiese gebruik van swart oppervlaktes om'n gevoel van verdeling te skep sonder om die ruimte eintlik met mure of ander fisiese hindernisse te omhul.

Vrolike blou rakke beset nog'n nis in die gang.

Sonder die rakke sal amper geen kleur van hierdie kant af sigbaar wees nie.

Vind hierdie kantoor nie dromerig nie? 'N Vensterstoel gee die inwoner'n lekker plek om te gaan sit en ontspan vir klein onderbrekings by die werk.

Blou rakke en potplante voeg'n bietjie kleur en sjarme by, en verwelkom kreatiewe energie in die kamer.

Miskien is die mees treffende en moeilik om te herskep funksie die beligting van die lessenaar. Die koord begin by die plafon en sluk sy weg deur'n opvallende gaping in die kabinet.

Bykomende blou aksent maak die badkamer aan. Die vet wisselwerking tussen matte swart teëls, skoon wit oppervlaktes en'n avontuurlike kleur aksentmuur dra by tot'n skerp en skoon atmosfeer.

Hierdie keer is die gekleurde kleurstof beslis geneig tot'n meer akwatiese invloed wat ideaal is vir die toepassing daarvan.

Net soos die res van die huis plaas hierdie privaat klein retraite speelse aksente teen'n agtergrond van verfynde modernistiese temas.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

3 Ontwerpe deur Love Design: 'n Mad Men Inspired Take

Japannese Zen Gardens

Pos 'N Boodskap