Microsoft se Briefing Centre in Wallisellen, Switserland

Microsoft se Briefing Centre in Wallisellen, Switserland

Microsoft se kantoorgebou in Wallisellen, Switserland, geniet die onlangse voltooiing van'n wonderlike Briefing Centre, deur die firma Stuttgart-gebaseerde Coast Office Architecture. Die modernistiese, amper futuristiese, monochroom-ontmoetingsone stel'n voorpuntstoon, en het'n slanke skyfieskerm en skermskermskerms in'n stuk glansryke glas wat Microsoft se Kinect- en Surface-tegnologie integreer.

Die weerkaatsende aard van die muurbehandeling weerspieël die lig van die digitale media dwarsdeur die ruimte en'n grafiese oppervlaktoepassing eggo die hoekige manier van'n op maat gesitueerde sitplek wat deur die sentrale sone sirkel, wat die gebruik van ruimte verdeel.

Advertensie

Die Briefing Sentrum word van die res van die Microsoft-kantoor geskei deur'n lopie gordyne van vloer tot plafon wat'n glasperimeter kleef, wat óf'n ligte en helder ontmoetingsomgewing bied met die volle uitsig op die drukte van die hele werksomgewing, of'N meer stil en dramatiese aanbiedings atmosfeer in volledige privaatheid.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Wanneer die glasmure blootgestel word, speel hulle'n ooreenstemmende grafiese behandeling aan die glansende swart media-muur, wat die ontwerpverhaal konsekwent regdeur hou.

Aan die verre kant staan ​​'n groot vergadertafel vir baie groter vergaderings, met'n totaal van twintig mense.

Via Design Boom

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Kreatiewe kantore Amazing Werkplekke

Interieurs van Armani Hotel Dubai, Burj Khalifa

Pos 'N Boodskap