Twee huise wat berging en vertoon beklemtoon

Twee huise wat berging en vertoon beklemtoon

Vir diegene wat versamel, vertoon areas kan die belangrikste deel van'n huis ontwerp wees. Die twee huise wat in hierdie pos uitgelig word, behoort aan versamelaars van boeke en dekoratiewe skatte, wat'n groot hoeveelheid spasie vir opberging noodsaak sonder om op styl te raak. Die eerste huis vervang eintlik rakke in plaas van binnemure - 'n goeie gebruik van'n ruim binneland. Die tweede huis is afhanklik van stylvolle rakke met'n meer tradisionele reëling, maar die algehele effek is nie minder stunning nie. Van versteekte kenmerke tot innoverende interpretasies, is hierdie paar luukse huise seker om jou drang na kreatiewe stoor- en vertoningsoplossings te stuit.

  • 1. Ontwerper: ArchStudio

Gebou vir'n versamelaar van boeke en keramiek, word die sosiale ruimtes van hierdie Beijing-huis nie deur mure verdeel nie, maar deur ligte houtrakke gebou vir'n allesomvattende vertoon. Die grondvloer is die primêre ruimte om besoekers te ontvang, sodat dit sinvol is om hierdie dekoratiewe eienskappe hier by te voeg vir waardering deur gaste en inwoners.

Houtlatte laat sonlig deurdring sonder om harde glase teen glanswit oppervlaktes te gooi, terwyl'n warm geel tint opgetel word as dit die binnekant deursteek.

Advertensie

Die uitleg is nogal uniek. Diegene wat verwag om'n eetkamer of kombuis op die grondvloer te vind, soek eerder'n studie, met die regte eet- en kombuisareas in die kelder.

Deense ontwerper Hans Wegner se ikoniese Wishbone-stoele, 'n klassieke, maar altyd relevante ontwerp, vloei in die hout tema perfek

Deur die gewone materiaal tema van hout op die vloere of mure te omkeer, kry die huis'n waargenome gevoel van horisontale ruimtes, terwyl die plafon minder voel vir verhoogde intimiteit.

Deel van die appèl is die dinamiese gelaagdheid van materiaal dwarsdeur die huis. Die tekstuurwitmure is sigbaar deur verskeie lae houtlaaie.

'N Tearoom bied nog'n plek om op die eerste verdieping te versamel. Die tafel styg van'n gesinkte area wat buigsaamheid bied om gaste'n keuse te maak tussen sitstoel- of kruisbene.

Die oorgang van donker na lig skep'n indrukwekkende verskuiwing in die atmosfeer. Inbouw- en hangerligte skyn van bo af.

Advertensie

Beneden, in die oop kelder, formele eetplekke en'n groot kombuis, is daar genoeg ruimte om groot partytjies te vermaak.

Die eetkamer kry die privaatheid en beskerming van'n binnestruktuur wat uit dun stroke veelkleurige hout gebou word, wat sonder probleme deur die vloer voortgesit word.

Op dieselfde vlak, 'n sekondêre byeenkoms gebied suig die lig van'n venster afgemerk deur'n bamboes tuin. Stoorkaste en plafon deel dieselfde materiaal, afsny om die deurpad te dui. 'N 4.5 tatami reëling bied buigsame sitplekke.

En met'n intieme verbinding met natuurlike elemente - binne en buite in die tuine - word dit'n plesier om net terug te sit en te ontspan met familie en goeie vriende.

Baie uitsigte demonstreer die luukse en organiese kant van die huis.

Ander sienings omhels moderne minimalistiese tendense sonder reserwe.

Van die kelder af en verby die grondvlak, die boonste verdieping bevat'n gemaklike woon- en eetkamer met kamers aan alle kante.

Die versamelareas woon aan die een kant van'n lang deurlopende ruimte, die liggies geboë plafon brei die waargenome hoogte van die kamer uit.

'N Eettafel vir agt sit die verre kant. Klassieke glasfrontopberging kan al die sekondêre servies benodig vir'n lekker gesinsmaaltyd.

Die meeste van die boonste spasies is opsy gesit vir slaapkamers, met die uitsondering van een slaapkamer op die grondvloer.

Elke slaapkamer omsluit'n vaartbelynde minimalistiese estetiese.

En elkeen het'n privaat tafel om tee met uitsig te geniet.

Privaat gesinkte binnehowe laat lig in die hoogs benutte kelder area binnedring.

  • 26. Fotograaf: Federico Cedrone

Hierdie tweede huis gebruik'n rakskema wat funksies met visuele drama meng. Hierdie stelsel, gemaak deur Poliform, beklemtoon die eienaar se uitgebreide versamelings as'n fokuspunt eerder as'n klein detail.Die toer begin met hierdie pragtige media ruimte - die klem val nie op die televisie nie, maar eerder die opvallende beligting en reëling van die rakke en laaie wat dit omring.

Elders, vierkantige goed verligte nisse huisves die groter voorwerpe wat mooi vertoon word.

Die meubels bly eenvoudig met'n versnit van klassieke en moderne style met'n tikkie luukse.

Die vleuel stoele, die sentrale koffietafel en die bank is ontwerp deur Jean-Mari Massaud. Die tafel oor die ottoman is van Roberto Barbieri.

Vir'n boekliefhebber sou dit maklik wees om die aand in'n ontspannende plek soos hierdie uit te steek.

Let op die funksionele byvoeging van verborge stoorplekke, soos die laaie aan die linkerkant en die voukaste regs.

Geïntegreerde funksies soos die marmermantel en die vertoonkassette help om die tipiese "muur van rakke" te voorkom en "rdquo; Kyk so baie wil vermy.

Hierdie rakke is nie eenvoudig stilstaande huis aksent nie - dit lyk asof hulle'n eie lewe aanneem, te danke aan verrassende versteekte kenmerke soos hierdie pop-out bar.

En die vlak van detail is net ongelooflik. Die vakmanskap op die skermsake is veral opvallend. Elkeen strek uit die boekrak se gesig sodat elke voorwerp van alle kante waardeer kan word.

'N Prettige stoel deur Emmanuel Gallina wil die skou steel, maar dit is moeilik om die dekoratiewe vouskerm op die agtergrond te ignoreer.

Die stoel verskyn ook by die eettafel, met'n subtiele Art Deco-flair wat deur modernistiese sensibiliteit getemper word.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Eksterne sitplekke

'N blink huis met baie bergingvriendelike ruimte

Pos 'N Boodskap