Appel se hoofkwartier [New Pictures & Video]

Appel se hoofkwartier [New Pictures & Video]

In Junie 2011 het ons u vroeë skermgrypings gekry van die voorstelling van Apple se Ruimteschip Geïnspireerde Toekomstige Cupertino-kantore. Vandag spog ons weer met u smaakpapier met Apple se opgedateerde beelde van die hoofkwartier. Die vier-storie-oordadigheid, wat vermoedelik in 2016 voltooi is, is na bewering deur Norman Foster Architects aangeneem, met Arup aangehaal vir advies oor ingenieurswese, OLIN vir landskapargitektuur en Davis Langdon vir konstruksie. Die voorstel vir hierdie visioenêre argitektuur was ook die laaste publieke voorkoms van Apple se lae mede-stigter, Steve Jobs, wat die ontwerp van die gebou oorweeg het en deel geword het van die ongelooflike nalatenskap wat hy agterlaat.

Dit sal 13.000 werknemers in hul werksdag huisves en is daarop gemik om die manier waarop die baanbrekersmaatskappy sy bedrywighede bedryf, te revolusioneer; Dit alles terwyl hulle aan'n eko-vriendelike vooruitsig voldoen met die implementering van groen tegnologie en hernubare energie, met inagneming van Apple se natuurlike gasfasiliteit met'n elektrisiteitsnetwerk.

Geglasuurde mure laat natuurlike lig in die werkplek vloed, wat'n opwindende vloei van sonskyn veroorsaak.

Advertensie

Binne die kampus gaan die duidelike tema oor die mezzanine-paadjies om die binnekant oop te hou.

'N Hoë kafeteria bied die werkers'n lekker ruimte om te eet en idees uit te ruil.

Die eiendom is gerugte op 2,8 miljoen vierkante voet.

Besoeker se ingang.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Die pad na'n paviljoen waarin lede van die pers op toekomstige Apple-geleenthede ontvang kan word. Vanuit hierdie glasagtige ontvangsaal word besoekers genooi om in'n ondergrondse korporatiewe ouditorium af te daal.

Die buitenste ring van die gebou omring'n skoonheidsplek, met rustige landskap.

Die gigantiese kampus sluit in parke en parkeergarages op verskeie vlakke om die parkeerbehoeftes van sy talle personeellede te bevredig. Of vir diegene wat verkies om nie te ry nie, is daar'n korporatiewe transito sentrum om busse te ontvang.

Kyk na hierdie aanbieding van die argitekte:

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Wonderlike argitektoniese konsepte vir World Expo 2012 Pavilion

Voorgestelde stadions vir die 2022 FIFA Wêreldbeker

Pos 'N Boodskap