'N skiereiland huis op die meer Austin, Texas

'N skiereiland huis op die meer Austin, Texas

Wat kry jy as jy'n kontemporêre ontwerpateljee soos Bercy Chen Studio kombineer met'n tradisionele 1980's meerhuis op die Austin-meer? 'N Skouspelagtige vakansiehuis met asemrowende uitsigte, wat die beste van albei wêrelde insluit - dit is die geriewe van'n tradisionele meerhuis met die ontspanningsmoontlikhede van die moderne ontwerp. Die oorspronklike huis is in die 1980's gebou en die teleurstelling van Bercy Chen Studio het nie voordeel getrek uit die skouspelagtige uitsig oor die see nie, net voet van die huis af! Daarom is groot glasvensters van die plafon tot op die vloer geïnstalleer rondom die hele huis - om soveel moontlik van die pragtige uitsig moontlik te maak. Die vorige huis het ook nie te veel gedagte aan die natuur daaroor geag nie - maar Bercy Chen het dit alles met hul verbouing verander! Besthomedesign.org

Die dak begin in die boonste regterhoek om te ontbind. Hierdie deel van die dak is gemaak van lattehout en huisves die glasskoorsteen. Dit is doelgerig ontwerp om hierdie huis verder aan die natuurlike wêreld rondom dit te verbind.

'N Poel rondom die hele huis, dus die naam &' skiereiland '. Die uitgestrekte glas deure kan oopgemaak word, en'n mens kan letterlik uit die sitkamer en in die rustige en moderne swembad loop vir'n vinnige, verfrissende dip.

Advertensie

Daar is'n swembad, solarium en vegetatiewe dak bygevoeg om te meld met die natuurlike omgewing.

Glaspaneelmure omring die hele huis. 'N Glas balkon is in die dak geïnstalleer. Die tradisionele gabers en gordak is omskep om meer abstrak te lyk.

Daar is baie glas, staal en nuwe besonderhede gebruik om die huis heeltemal te herontdek.

Kleur, weerkaatsing (van beide die materiaal en die omliggende swembad), en meetkunde is soveel moontlik in die ontwerp ingesluit om natuurlike lig diep in die huis te bring.

Die moderne en slanke oop kombuis en eetkamer.

'N Paar wenke of elemente van die tradisionele meerhuis bly steeds in die huis. Die kombuis, terwyl vaartbelynde, is voorsien van donker, ryk mahonie-kabinet.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Alhoewel meer modern, behou die interieurontwerp nog steeds die gemak van'n vakansie-vakansiehuis by die meer.

Die erg eenvoudige eetarea bied die geleentheid vir rustige aandete.

Selfs die toilet bied uitsig oor die buitelug.

'N moderne balkon, omring deur groen plante, is selfs meer blootgestel aan die natuurlike wêreld reg voor die huis met die gebruik van glaspanele.

Dit is die rooi en hout gemeubileerde leeskamer van die huis.

Dankie, 1 Vriendelike Ontwerp Blog.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Onsigbare deure maak'n huis in'n artistieke feat van ontwerp

Moderne Chinese Binnelandse Ontwerp

Pos 'N Boodskap