Londen Loft House Renovation

Londen Loft House Renovation

Die opknapping van die Londense hokhuis wat in hierdie gladde visualisasies gekarteer is, deur die studio PressEnter Design, beskik oor skerp binne-stilering wat in sagte lig gebad is en gevul is met natuurlike kleure.

Die opdrag was om'n ou industriële ruimte te laat herleef in'n warm en indrukwekkende private woonstel, met moderne dekor. Die firma het suksesvolle resultate behaal deur gladde beukhoutvloere teen gekruide grys mure te meng en met die warmte van moderne houtpanele te meng. Die kontras wat deur die ontwerpers ontwerp word, skep'n treffende afwerking met baie belangstelling as jy van een area na die volgende beweeg.

Advertensie

Glasdeure laat'n gang van die lig ooploop dwarsdeur die kombuis, eetkamer, woonkamer, saal, kantoor en slaapkamer.

Ingerigte rakke flank die mure van verskeie gebiede in die huis, insluitend die slaapkamer, waar boeke voorrang geniet bo enigiets anders, insluitende klere en bykomstighede; Dubbel beddens sit eenvoudige swart leeslampe om al daardie bedtydse leesstof te verlig.

In die badkamer, grys gekapte hout komplimenteer'n argitektoniese beton afwerking, verskaaf deur wit sanitêre ware wat lei tot'n verharde voorkoms, maar die res van die woonstel is versag deur krom moderne meubels en wol area matte.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Loft interieur VOOR…

Loft binne AFTER

Kyk na die 3D-visualisering deur PressEnter Design:

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Houttone en wit

Skyhouse: 'n New York Penthouse Met Klim Kolom & Slide!

Pos 'N Boodskap