Serene Sun House

Serene Sun House

Op'n hoek van die pad in'n gevestigde bungalow gebied in Singapoer, sit'n aantreklike woning genaamd die Sun House, ontwerp deur Guz Architects.

Beskryf deur die argitekte as relatief kompak, ten spyte van wat as verreikende verhoudings voorkom - die geboue L-vormige uitleg is na die agterkant van die perseel gestoot om die meeste van die ruimte te maak, wat die skep van'n privaat binnehof moontlik maak, ondanks die digte Gebou omgewing.

Advertensie

Damme en'n swembad is ontwikkel om pragtige brandpunte en'n koel, rustige atmosfeer te bied. Klein eilande waarop bome vreet die gesonde dorpe, wat help om vlakke van groen in die ruimte te bou.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Die tweevlakhuis is oop van vloer tot plafon met die gebruik van'n mezzanine-vlak, flanker deur duidelike glasbalustrades vir onbelemmerde ligvloei en kykkapasiteit.Net so het die buitekamer'n dubbelvlak-aspek van die buitentrap, balkonne en dakplanting.

Die eienaar van hierdie huis het baie van die finale voorkoms van die gebou beïnvloed, aangesien hul uitgebreide versameling kunswerk en beeldhouwerke die ontwerp van netjiese nisse met'n dik muurkonstruksie geïnspireer het om die kosbare kunsstukke te huisves.

Dieselfde materiale is binne en buite gebruik, en skep'n ontspanne vloei van een kant na die volgende, en bevorder onbeperkte gebruik van alle aspekte van die huis.

Via Contemporist

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

'N Oop Vloerplan beklemtoon'n minimalistiese ontwerp

Huis Met Spektakulêre Downtown City Views

Pos 'N Boodskap