'N verhaal van twee huise deur PLAAS

'N verhaal van twee huise deur PLAAS

Die Wall House is gebou vir twee generasies, ouers en'n volwasse kind. Twee huise verbind deur'n pragtige binnehof met dinamiese oculus en minimalistiese ontwerpelemente. Die huise sit deur die argitekte van die PLAAS, 'n groep hip-kreatiewe professionele persone, op een groot stuk vol mooi landscaping. Die hoofstruktuur is'n multi-vlak verhouding wat mensgemaakte materiale saambring met natuurlike elemente vir'n blik wat werklik uniek en organies in vloei is.

Die boonste vlak en swembad kan hier vanaf die tweede huis van die samestelling gesien word.

Advertensie

Die laer vlakke sit onder'n grasperk bedekte dak en boonste vlak.

Die vlak poel voeg'n geheimsinnige element by die buitenste leefareas terwyl dit om die huis draai.

Die groot sentrale binnehof het'n oop lug oculus en ses wilgbome vir'n minimalistiese voorkoms.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

'N muur van vloer tot plafon glas maak voorsiening vir dinamiese binnehof uitsig.

Die ligte houtplank plafon voeg belang by die ander neutrale lae-sleutel elemente van die hoof woonkamer.

Die groot oop woonstel / eetkamer / kombuisruimte bied'n wonderlike omgewing vir'n oomblik se kennisgewing.

Die kombuis is'n lang smal affaire met minimalistiese dekor van slanke, wit toonbanke en kabinet.

Die intrekbare muur aan die verkant van die eetarea maak voorsiening vir die genieting van die waterfunksie en landskapsaanleg.

'N Groot ingeboude kantoorruimte sit in die mediakamer en bied genoeg spasie vir verskeie werkstasies.

Die meester badkamer word verwarm deur organiese goue huedhout op vloer, plafon en kabinet.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

2 Helder huise met energieke geel aksentes

Oulike ruimtespaarhuis in Tokio

Pos 'N Boodskap