'Living Cube' bied'n stewige berging oplossing

'Living Cube' bied'n stewige berging oplossing

Terwyl die lewe net'n mantra is wat baie gelaat word om te volg, is dit oor die algemeen makliker gesê as gedaan. Die woonstel van'n studio woonstel was een manier vir die Switserse ontwerper Till Könneker om dinge eenvoudig te hou. Ongelukkig het die tuinvlakspasie nie veel in die stoorplek aangebied vir sy geliefde rekordversameling en ander benodigdhede soos klere nie. Könneker het die hulp van'n vriend aangewend om sy idee vir'n "lewendige kubus" in die werklikheid te vertaal. Die resultate is niks anders as wonderlik nie.

Alhoewel die kubus'n groot hoeveelheid stoorplek bied, word die Bern-woonstel nie oorweldig nie. In plaas daarvan dien dit as'n fokuspunt vir besoekers. Om dit in die hoek weg te gooi, beteken ook dat dit nie kosbare vloeroppervlakte verteer nie.

Advertensie

'N Klein deure aan die kant van die kubus is net groot genoeg om Könneker te loop, en gee hom maklike toegang tot sy klere en ander gestoor items binne.

Die bokant van die kubus is ver van gemorste ruimte. 'N dun matras en hangende leer maak dit toeganklik as'n gaste bed vir besoekers of'n gemaklike leeshoek vir Könneker. Die vensters laat genoeg lig in en bied'n noemenswaardige uitsig.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Die rakke rondom die televisiekubby is perfek geskik vir vinylrekords en het selfs ruimte om by te voeg tot die reeds omvattende versameling wat daar gehuisves word.

Könneker het die kubus self ontwerp om sy spesifieke behoefte te bevredig, maar dit was die versierde Remo Zimerli by Holzalabor wat die ontwerp in'n funksionele en pragtige werklikheid kon verander.

Ontwerp: Remo Zimmerli; Fotografie: Rob Lewis

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Klein Woonstel: Super Streamlined Studio Apartment

Stylvolle uitgestalste baksteenmuurkleppe

Pos 'N Boodskap