Minimalistiese huis in die berge

Minimalistiese huis in die berge

Ons publiseer gewoonlik nie ongemeubileerde huise nie, maar besluit om hier'n uitsondering te maak. Hierdie berghuis, ontwerp deur argitekte van yuusuke karasawa-argitekte, is geleë in die berge van Japan se Bōsō-skiereiland en neem die eenvoudige vorm'n kubus en transformeer dit in'n unieke en amper futuristiese ruimte. Sonder die tipiese "bergkajuit" -effekte soos taksidermie en kaggels, is hierdie naweek se huis baie rustiger en'n perfekte toevlug vir kreatiewe produkte.

Advertensie

Die buitekant van die kajuit, gemaak van rose mahonie, verraai die tema van die ontwerp reguit. Die algehele vorm is'n eenvoudige kubus, terwyl die enkele venster op elke muur'n roterende vierkant is, wat'n idee is wat deur elke aspek van die binnekant gedra word.

'N Badkamer is nie die mees ongewone plek om'n kubusvorm te sien nie, maar hierdie een is heeltemal in glas. Die verwyderde plek van die kajuit laat enigiemand binne-in die kamer al die pad na buite toe, terwyl dit steeds privaatheid handhaaf, wat dalk die ultieme luukse is.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Die countertops in die klein kombuis is van die enigste gebou in fasette van die kajuit. Natuurlik, Japannese ontwerp is geen vreemdeling vir die ruimte doeltreffendheid, so'n kort toonbank en klein wasbak bied meer as genoeg in die pad van toerusting.

Die wenteltrap gebruik lang, dun latte vir elke stap en skaars daar wit rekkies. Die kenmerkende manier waarop die trappe draai, herinner amper aan'n Escher-trap.

Die tweede verdieping van die huis is veral oorspronklik. Vir hierdie ontwerp is die kubusvorm omgedraai, geroteer, gebuig. Die resultaat is'n uniek gevormde landing met rekkies wat van skielik af val in'n onverwagse gat wat na die tweede vloer lei.

Vanuit'n ander hoek kan ons sien hoe die 'holes' In die vloer bied'n uitsig heeltemal op en af, wat'n duidelike indruk gee van die kubus-tema wat die huis deurdring.

Via Architizer

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Vloeiende oop interieurs van Euromobil

Oceanfront House With Pool, Kalifornië

Pos 'N Boodskap