Futuristiese Villa in Wene

Futuristiese Villa in Wene

Hierdie futuristiese gebou, ontwerp deur Projek A01 Argitekte, sit op die heuwel en lyk soos'n gedokte ruimtetuig. Die beeldhouwerkhuis is geskep as'n koshuis vir'n enkele gesin, geleë in'n dorpie nie ver van Wene nie. Hierdie opvallende beelde, deur die Duitse fotograaf Brigida Gonzales, neem ons op'n toer rondom die woning.

Groot 'bene' bestendig die struktuur op'n grasheuwel met heide tuine.

Vloer tot plafon vensters sny lang dele van die wit hoek gebou af.

Advertensie

Die huise privaat swembad nes teen die kant van die woning in die buitelug.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Inneembare deure verwyder die glasagtige versperring tussen die binnenshuise buite-ruimtes, sodat die daaglikse lewe van die hoof leefareas af vloei tot by die speeltyd.

Stappe lei van die swembad patio na'n al fresco eetkamer.

Die binnekant van die huis is lig en helder, versier in suiwer wit verf, blinkgordyne en bleek meubels.

'N Ruimtevloer in die sitkamer eggo die kleure van die kombers groen gras verby, en'n leisteen grys kaggel hou die natuurlike skema voort.

In die kombuisgebied dek'n hoogs kontemporêre skema een muur in'n swathe van wit eenhede, terwyl'n ongewone sentrale eiland'n ander muur in'n skerp opvallende ontwerp uitstippel wat'n argitektoniese uitkyk toelig. Beide die kombuis-eiland en die nabygeleë eetkamerstoele word uitgekies in'n dieper kleure wat die ligte leefruimte'n hupstoot gee.

Glas balustrades hou'n sentrum geleë, oop trap trap, lig en ongekompliseerd. Oor die eettafel voeg'n groot wit kandelaar'n enkele wenk van dekadensie by die minimale binnekant.

'N Swart oond maak die donker ruk van swart kombuis-rugplank in die prep-omgewing.

In die badkamer word'n moderne vrystaande bad in die groot ruimte in die middelste stadium op'n aantreklike houtvloerbehandeling. Die panorama wat oor die heuwel strek, maak voorsiening vir rustige badtyd.

Aanbevole leeswerk

Futuristiese Binneontwerp

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Vars moderne ontwerpe van Marcin Pajak

Bisarre: Huis met uitsig op'n begraafplaas

Pos 'N Boodskap