Omgewingsverantwoordelike Huis, San Antonio

Omgewingsverantwoordelike Huis, San Antonio

Die innoverende Green Lantern-huis is die oplossing vir'n omgewingsverantwoordelike uitdaging wat deur hul kliënte aan John Grable Architects gestel is. Hulle het gedroom van'n gebou wat sensitief was vir volhoubaarheid en ernstig oor morele verpligtinge. 'N balans van vooruit denke tegnologie saam met tradisionele tegnieke ontwikkel as getuienis vir beide die argitek en die kliënt se soliede respek vir die omgewing, en lyk pragtig om te begin. In een van die oudste woonbuurte in San Antonio, VSA, moes die enkel-familie-woning simpatiek wees vir die historiese omgewing, en dit is die resultaat…

Die buitekant van die gebou verskyn amper soos'n ernstige pagode, met sterk uitsteekselstutte en houtafwerking. Hierdie oorhang en arbors is deel van'n ernstige passiewe omgewingsvriendelike stelsels, ingesluit in hierdie spesifieke geval om sonkrag te verminder. 'N Massiewe 67% -verskil word behaal in hierdie bou, danksy fotovoltaïese panele, LED-beligting, en reënwater en gryswater hergebruik. Die huis het ook'n groen dak geïmplementeer, en is selfs simpatiek ontwerp om die bestaande grondslag van die vorige gebou, saam met sy herwinde hout, weer te gebruik.

Hierdie noukeurig beplande projek beskerm'n aantal erfenis-eike wat oor die groen plek floreer.

Advertensie

Die luukse oop uitleg van die binneland verbind met sy buite omgewing via groot vensters en intrekbare glas deure.Dit is deur sulke deure dat die woonkamer op die dekvloer uitloop wat rondom die swembad, die gevestigde tuine en buite-vermaaklike areas is.

Die daktuin is kompleet met'n prettige bubbelbad onder die boomtoppe, toeganklik via'n 'partytjie kamer'.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Skoon, moderne silhoeëtjies en verstrooide poppe warm oranje versier die binnekant van die huis en komplimenteer die koperhouttoon wat die hedendaagse buitekant beklee.

Die vloeroppervlakte van hierdie huis buig sowel binne as buite, en skep argitektoniese belangstelling en leefruimtes wat vanselfsprekend'n verfrissende breek inneem. Van die ingangsweg met die op-en-oor-brug, na die mezzanine-vlak wat uitsig oor die sitkamer het, het hierdie huis aantreklike ups en downs dwarsdeur.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Tuin inspirasie

Artsy Achitecture: Hydrogenase, Algae Farm deur Vincent Callebaut

Pos 'N Boodskap