Klein woonstel gebruik beweegbare rakke om eindelose ontwerpkombinasies te maak

Klein woonstel gebruik beweegbare rakke om eindelose ontwerpkombinasies te maak

Alhoewel ons baie woonstelle laat sien wat kreatiewe gebruik van klein ruimtes maak, het niemand van die kreatiewe lengtes wat u in hierdie Spaanse woonstel van PKMN Architectures sal sien, gegaan nie. Eerder as om elke aparte kamer te krimp - van eet tot bed tot kas - om in'n klein spasie in te pas, word hierdie ontwerp een groot ruimte in alles wat die inwonende ontwerper nodig het. Dit doen dit deur die gebruik van ongelooflike beweegbare rak eenhede.

Die ontwerpers het hierdie woonstel geskei in twee ruimtes. Die eerste bly altyd oop en is ingestel vir formele etes sowel as werk. Maar die tweede helfte van die woonstel is waar die towerkrag gebeur.

Advertensie

In een herhaling word die kombuis kookruimte oopgelaat en onopvallende meubels maak voorsiening vir'n klein besigheidsvergadering.

Dit was belangrik in die ontwerpfase dat die inwoner die rakke maklik en vinnig kan beweeg, aangesien sy dit elke dag sal doen. Die eenhede as die volle weeg van 500 kg weeg, maar die spore en wiele, wat deur biblioteekrekens eenhede geinspireer is, maak dit maklik vir die eienaar om hulle met net een hand te skuif.

Die ontwerpers het aangepaste rak eenhede van OSB (georiënteerde strandbord) gebou, wat'n goedkoop, maar duursame materiaal is wat uit gedrukte houtvlokkies gemaak word. Die hout word dan afgewerk in'n laminaat wat die oppervlak glad maak en waterbestand maak.

Soos'n rak glip oor, onthul dit'n kombuis tafel / eetkamer wat in'n oomblik vou. Versteek agter hierdie vou tafel is skottelgoed, kookgerei en ander kombuis benodigdhede.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

In nog'n opsie vou die sentrale rak uit om'n bed te word. Oorkant die bed is die kasplankarea, wat in'n privaat kleedruimte kom wat die badkamer aan die voorkant van die badkamer sit. 'N hout paneel kan getrek word oor die & quot; inskrywing & rdquo; Na die slaapkamer vir verhoogde privaatheid.

Die agterste spasie van die woonstel maak oop in'n ruim tuin wat nooit die wonders van die stoor wat net buite die glydeure lê, sal verraai nie.

Via: Hierdieen.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Poppenhuizen Designed by Star Architects

Fassinerende Opera Houses Interiors gefotografeer deur David Leventi

Pos 'N Boodskap