Taipei Home Showcase Asiatiese Minimalistiese Invloede

Taipei Home Showcase Asiatiese Minimalistiese Invloede

In Westerse huise mag ons die invloed van minimalisme sien. Baie moderne huise streef daarna om die pragtige eenvoud van die styl in te sluit. In hierdie Taipei-huis, in besit van'n familie van drie, is minimalisme egter nie net'n voorkeur-estetiese nie, dit is'n absolute noodsaaklikheid. Met drie mense wat net 285 vierkante meter (26 vierkante meter) woon, is daar geen spasie vir dinge wat nie'n funksie het nie. Die huis se ontwerper by Folk Design het inspirasie vir hierdie eenvoudige huis gemaak van die eienaars se liefde vir kalligrafie en toewyding aan meditasie. Inderdaad, dit moet baie duidelik wees om soveel ruimte en privaatheid te laat vaar.

Die leefarea is die hoof ontmoetingsruimte in die huis, sowel as die bron van die meeste sonlig, met sy muur van vensters. Die lang, smal slaapbank beskik oor modulêre kussings wat vinnig van die bank afgerig kan word om bankbank na gaste te studeer wanneer dit nodig is. Daar is ook'n klein werkhoek wat buite sig kan word deur houtdeure te vou.

Advertensie

Die natuurlike hout elemente is algemeen in die huis, wat help om baie van die dekor'n rustige en neutrale atmosfeer te gee. Daar is niks druk of hard oor hierdie ontwerp nie.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Agter'n ander skuifdeur lei'n smal trap bo na die meer private areas van die huis. Die trappe is egter net sigbaar wanneer hulle uit die skuilplek in die kombuis uitgeskuif word. Gebou op glyspore, hulle kan gevou word wanneer die klein kombuis in gebruik is.

Op die boonste verdieping is'n privaat bed. 'N oop glas partisie kyk uit oor die woonkamer, wat dalk nie die mees private reëling is nie, maar laat natuurlike lig toe om die andersins afgeslote slaapkamer te bereik.

Berging, natuurlik, is altyd'n probleem in'n huis hierdie klein. Die ontwerper het slim geboue in andersins ongebruikte ruimtes in die plafon gebou. Hierdie glykaste trek af wanneer dit nodig is en vou heeltemal uit die pad wanneer nie. Dieselfde geld vir die verborge meditasiepoel op die onderste vlak wat deur'n natuurlike houtplank verseël word wanneer dit nie in gebruik is nie.

Image Courtesy: Hey! Kaas

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Twee pragtige woonstelle met houtpaneling

Spatsels van kleur in wit interieurs

Pos 'N Boodskap