Kreatiewe renovatie gee die moderne lewe'n bestaande raam

Kreatiewe renovatie gee die moderne lewe'n bestaande raam

Terwyl baie argitekte dit verkieslik verkies om elke nuwe huis van nuuts af te begin, bou elke nuwe hoek, muur en dak van'n heeltemal leë leisteen, dit is nie altyd moontlik of selfs wenslik nie. Hierdie huis, genaamd House Sar, en buite Johannesburg in Suid-Afrika, het begin met'n heeltemal ander voorkoms. Eers toe die huiseienaars argitek Werner van der Meulen, van Nico van der Meulen Argitekte, aangewys het, het dit die oop en moderne lewe aangeneem wat dit nou het. Met behulp van die oorspronklike raamwerk kon Van der Meulen'n donker eenverhaalhuis omskep in'n ope viering van ligte, lug en heeltemal moderne ontwerp.

Die hedendaagse transformasie blyk uit dieselfde hoek, wat begin met die aanvanklike ingang in die huis. Staalkolomme en balke vorm baie van die buitekant, gebalanseer bo-op die nuwe plat dak. Die staal bestuur ook die motorhuis, 'n noodsaaklike maar nie altyd pragtige ontwerpkenmerk nie. Die kubus bokant die ingang is boeiend maar uiteindelik eenvoudig, met die algehele minimalistiese ontwerp wat jy binne sal sien.

Advertensie

Die oorspronklike huis het'n plat dak gehad wat heeltemal buite toegesluit is. Hierdie element is vervang met die voormalige plat dak wat ontwerp is om oor die huis self te dryf sodat die hele dag deur die lig kan stroom.

Die plat dak maak ook voorsiening vir die nuut geopende vloerplan van die huis se hoof leefarea. Die kombuis, sitkamer en eetkamer kan saamvloei vir gemaklike vermaak. Elke kamer het ook voordeel uit die nuutgevlamde ruimte.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

In warm klimaat soos Suid-Afrika is die warm somers altyd'n bekommernis. Terwyl lugversorging effektief kan wees, is dit selde die mees elegante oplossing. Deur atria wat oop is om lug te laat sirkuleer, kan die ontwerp die koelprobleem oplos op'n manier wat sowel die huis se ontwerp as sy omgewing vriendelik is.

Die slaapkamers op die eerste verdieping is ruim terwyl hulle nog steeds aan die minimalistiese temas voldoen. Die hoofslaapkamer het in die besonder beide'n sitkamer en'n ingeboude bad, maar die subtiele neutrale kleure en groot vensters hou die spasie ontspan en pragtig.

Die buitenshuise ruimtes word ook by hierdie argitektoniese opknapping ingesluit. Groot skuifdeure bied baie toegang tot die tuin en swembad, wat die huis self lyk groter as die ietwat beskeie een storie ontwerp anders sou.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Waterverf Vloerplanne van Onlangse Televisie Shows en Flieks

40 Ongelooflike lofsgrense wat grensvlakke skuif

Pos 'N Boodskap