2 Pragtig Moderne Minimalistiese Asiatiese Modelle

2 Pragtig Moderne Minimalistiese Asiatiese Modelle

Moderne minimalisme word soms beskou as koud, ernstig of yl. Hierdie pragtig ontwerpte ruimtes deur Vrugbaarheidsontwerp toon net die teenoorgestelde, wat saam unieke ontwerpbenaderings kombineer met baie tekstuur, slim stooroplossings en drukkies van kleur.

Op 1424 vierkante meter (132 vierkante meter) bied hierdie woonstel'n unieke oplossing vir'n plafonprobleem. Daar was'n hoogteverskil wat die interieur se estetika afgewis het. Om te verbeter, die plafon in die leefarea soos'n afgeronde ontwerp, benewens'n skuins plafon vorm. Dit het'n spasie geskep wat lyk - en voel - langer en wyer. Hierdie woonstel is ontwerp deur Huang Yi Feng en Li Yuzhi. Dit is geleë in die Taichung-omgewing van Taiwan en beskik oor'n moderne ontwerp, insluitend'n sitkamer, eetkamer, kombuis, gastehuise met badkamer, studie en hoofslaapkamer met badkamer.

Met'n baie oop ontwerp, is elke ruimte ontwerp om naadloos na die ander te vloei, met baie skoon lyne versag deur organiese materiale, soos die luukse tekstiele wat in die meubelbekleding en vensterbehandelings gebruik word. Algehele, 'n gevoel van gladheid straal deur die spasie met neutrale hout, ingevoerde teëls en klip.

Advertensie

Die leefarea beweer sy sjarme met slim maar beeldhoubare berging langs die hoofmuur, aangrensend aan die mediasentrum. Baie lig van die vloer tot by die plafon vensters langs die balkon. Die voorkoms is baie skerp en modern oor die algemeen, maar dit is die pragtige blou stoel wat regtig die ruimte lewendig laat voel.

Die eetarea, net'n paar stappe verder, beskik oor'n deursigtige skuifdeur in die studie, Skandinawiese hout-eetkamerstoele, retro-stylde kandelare, en vensterroosters. Dit is lug en bring. Die studie self het ook'n oop ontwerp wat uitkyk na die sitkamer, uitleen aan die algehele vloei van die ruimte.

By die ingang van die woonstelle skep ysterrailing van vloer tot plafon'n duidelike voorkoms wat in die stoor langs die teenoorgestelde muur gesak word. Jasse, skoene, boeke, media of ander noodsaaklikhede kan veilig daar gestoor word, en elimineer rommel, wat die ruimte groot en oop voel.

Ingerymde areas vir versigtig gekurateerde dekor of skatte gee die woonstel'n baie persoonlike aanraking sonder om enige byvoeging frivolous te laat voel. Ons is veral lief vir die toneelstukke met teksture en kleure in die leefarea. Dit bevat baie gekleurde neutrale met poppe pers, lugblou en groen. Dit voel nooit hard of skerp nie.

Die trappe wat na die hoofslaapkamer lei, bied'n oop uitsig op die leefarea hieronder.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Vanuit die leefruimte kan jy in die kantoor, kombuis en eetkamer sien.

Die kombuis, helder en lugagtig soos die res van die eet- en leefareas, beskik oor moderne toestelle, baie natuurlike ligte, hout aksente en ruim kombuisopberging. Gladde teël en glas aksent maak dit selfs meer modern voel sonder om steriel te word.

Langs die eetkamermuur, wat in die stoorplek vir eetkameraccouterments opgerig word, is daar enige bekommernis oor die ruimte om noodsaaklikhede te vermaak. Mens kan dit maklik as'n buffet gebruik wanneer dit by aandete geserveer word.

Langs die muur langs die trap, vind jy voudeure om'n gaste badkamer en stoorplek te vermom. Hierdie verborge benadering tot twee sleutelruimtes hou by die vloei van die woonstel.

Die hoofslaapkamer word geskei deur'n groot klerekas wat nie die spasie kleiner laat voel nie. In plaas daarvan is dit'n slim gebruik van ruimte om genoeg stoorplek by te voeg sonder om weg te kom van die openheid van die res van die woonstel.

Die klerekas bied skuifdeurdeure tesame met laaie, oop rakke en'n gerieflike loop deur die ontwerp.

'N Poppie kleur in die blink geel stoel by die ingeboude ijdelheid langs die klerekas maak die slaapkamer selfs mooier.

Langs die bed bied'n unieke skuins stooreenheid ekstra tafelbladruimte vir die aandenkings, terwyl die gebiede vir die versameling van rommel verminder word.

Overall, hierdie woonstel is'n perfekte voorbeeld van'n bestaande ruimte te neem en aan te pas by die huidige bewoners se behoeftes vir ruimte, berging, vorm en funksie.

Op 1779 vierkante meter (165 vierkante meter), kombineer hierdie tweede huis die beste van oud en nuut. Geleë in die Taichung Nam Theun-gebied van Taiwan, is dit'n nuwe huis wat'n baie grillige voorkoms het, ideaal vir'n gesin of een wat die skoonheid van hedendaagse gemengde met klassieke waardeer.Die besonderhede in hierdie drie slaapkamer huis gee dit een van'n soort sjarme wat maklik is om te waardeer. By die ingang word jy begroet deur'n helder blou muur wat die toon vir die res van die huis stel.

Die leefarea vertoon'n rooi baksteenmuur wat'n mate van tekstuur tot die ruimte gee. 'N Ingeboude TV / mediasentrum dien as'n kamerverdeler terwyl'n oop vloerplan gevoel bly. Die blou blou uit die stoel eggo die blou in die ingang, speel met die rooi van die steen en gee'n lewenskragtigheid aan die andersins meestal wit kamer. Die sagte mat, klassieke houtstoele en gladde natuurlike hout wat gebruik word as rakke, gee sagmoedigheid aan die skoon, moderne lyne wat deur die res van die ontwerp gebruik word. Ons is veral lief vir die aanrakinge van'n antieke-geïnspireerde tafellamp op die koffietafel, vintage koffers as'n eindtafel, en'n moderne vloerlamp langs die knusse bank.

Agter die mediasentrum bied slim boekrakers - insluitende'n natuurlike houtrame - ekstra stoorplek vir die hoofarea.

Elke dekoratiewe voorwerp en meubelstuk word noukeurig oorweeg en geplaas, waardeur die ruimte georganiseer word sonder dat dit koud is. Oral waar jy draai, is daar'n gevoel van verwelkoming.

In die studie, 'n outydse tikmasjien, geteisterde leerbank en tonne stoorplek, is'n werkbare ruimte wat perfek kan wees vir skryfwerk, opstel, handwerk of enige ander aktiwiteit. Dit is maklik toeganklik buite die hoof leefarea, wat dit'n gerieflike werkruimte maak.

Maklike toegang tot die rakke agter die mediasentrum is'n slim gebruik van ruimte sonder om die oop gevoel en vloei te versteur.Die gekoppelde balie lamp voeg'n effens industriële aanraking.

Een van die meer unieke eienskappe van hierdie huis is die gladheid op die mure en vloere. Soos'n beton het dit'n matte afwerking wat aantreklik en prakties is.

Daar is'n effense rustieke gevoel vir die ruimte met'n plaashuis-geïnspireerde tafel, mismatchende sitplekke, en warm hout aksente.

Die hoofslaapkamer het'n huisie met treffende houtvloere en houtbalke langs die plafon. Romantiese aanrakinge soos'n vroulike stoel in antieke styl, vars blomme en sagte tekstiele maak hierdie spasie warm en uitnodigend. Dit is knus en modern sonder om chabby chic te wees.

Wit beddegoed met gehaakte aksent en ligte vensterbehandelings dra by tot die algehele lug gevoel van die kamer. Die pop van rooi voeg net die regte kontak.

Langs die teenoorgestelde muur kom warm houtpanele saam vir ruim klerekasopberging. Dit is maklik om hier'n goeie nag se slaap te kry.

Video: Century of Enslavement: The History of The Federal Reserve.

.

Verwante Poste

Twee Moderne Interieurs Geïnspireer Deur Tradisionele Chinese Dekor

'N familiehuis met verskillende style in elke kamer

Pos 'N Boodskap