'N Oop Plan Brasiliaanse Huis Met Pragtige Views

'N Oop Plan Brasiliaanse Huis Met Pragtige Views

Konstruksie in 2012 en meting op 1200 vierkante meter, hierdie eiendom ontwerp deur Fernanda Marques Arquitetos Associados vang die unieke gevoel van oneindig. Die huis is ontwerp om'n gevoel van deurlopende en permanente breedte op te roep. As ontwerper van beide die argitektuur en interieurs het Marques'n kontemporêre gevoel vir hierdie drieverdiepingstruktuur gebring, wat nou die tuiste van'n jong paartjie en hul kinders is. Dit meet op drie verdiepings, met ruim terrassen regdeur die boonste verdieping. Die landskap rondom die eiendom is pragtig en dit is in'n heuwel geposisioneer en bied'n pragtige uitsig op die woongebied aan die rand van São Paulo. Aan die binnekant is alles breed en deurlopend, met'n pragtige oop vloerplan. Die grondvloer huisves die mees gebruikte ruimtes, wat insluit'n woonkamer, kaggel kamer, eetkamer, media kamer en ontbyt kamer, die kombuis, en studeer. Daar is ook'n garderobe, gaste toilet en dienskwartier. Net buite die grondvloer is daar'n groot swembad op die voorterras.

Die swembad, in ooreenstemming met die tema, neem'n oneindige gevoel met asemrowende uitsig. Die gebruik van skerp hoeke en skoon lyne in die buitesteenwerk word getemper deur die sagte krommes van die omliggende berge en weelderige plantegroei. Dit is'n gebied wat ideaal is vir gesinsvermaak.

Aan die binnekant speel kritiese toneelstukke met kontemporêre en veelvuldige style dwarsdeur die ruimte om'n aangename atmosfeer te skep.

Advertensie

"Ek het probeer om'n soort interne topografie te skep, met die meubels wat voortdurend uitgelê is, met klein variasies in hoogte, amper op die vloervlak," verduidelik die argitek in ArchDaily.

In kombinasie met stygende plafonne maak die meubeltopografie (soos die ontwerper dit kunstig noem) die ruimte voel selfs groter, meer oop en vol verbeelding. Die leefarea, in die besonder, het sy plafon verdubbel met hoogte.

Warm bos meng saam met poppe kleur en slanke neutrale, wat hierdie leefarea lewendig maak, maar steeds rustig. Dit is immers'n gesinshuis.

Die toegeruste koffietafels in die middel van die kamer is veral opvallend. Hulle vertoon kunswerke en kosbare skatte in primêre kleure.

In die hele ruimte het Marques meubels van haar eie skepping ingesluit, insluitend vlekvrye staalstoelgange. Internasionale ontwerpetikette word saamgebring om'n duidelike flair by te voeg. Elke item in die ontwerp van hierdie binneland is noukeurig gekurineer en dit toon - pragtig.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Terwyl die kantoor'n kleiner ruimte is, is dit goed georganiseer met baie oop rakke en omringende beligting sonder om hard te wees. Dit word van die leefareas af weggedraai om'n gevoel van eensaamheid vir konsentrasie te gee, maar dit is steeds maklik toeganklik en vloei naatloos deur die res van die grondvloerontwerp.

Die boonste verdieping reik na die hemel, met gesinsruimte vir 3 slaapkamer suites en hul balkonne. 'N Gesinskamer voltooi die derde vlak. Dit is'n gesellige en eenvoudige ruimte met genoeg ruimte vir speletjies, fliek kyk en ontspan.

Die trappe wat van die grond tot op die boonste vlak lei, blyk te dryf, en gee'n lugagtige gevoel uit wat met die algehele openheid van die huis bly. Die gangverdieping bied uitsig op die omliggende landskap sowel as die leefareas hieronder. Groot vensters, wit mure en plafonne, en baie lig maak hierdie spasie helder sonder om hard te wees.

In hierdie projek is natuurlike daglig oral teenwoordig, maar nooit direk nie. Daar is baie spesifieke beligtingsituasies, afgelei van die konstruksievorm en projekoplossings, "sê Fernanda aan ArchDaily. Byvoorbeeld, om die gebou gevel uit te lig, is dit in'n aaneenlopende lyn met aluminium brise soleil toegerus.

Voldoende vensters bly dwarsdeur die huis, en gee'n gevoel van naatlose kontinuïteit tussen binne en buite, sonder om enige gerief of styl op te offer.

In die bad verseker luukse toebehore en baie vanitydruimte dat dit prakties en pragtig is. Ingerichte beligting, strategiese geplaasde spieëls en groot vensters maak dit selfs groter en meer oop, selfs al is dit tradisioneel'n meer privaat kamer. Ook privaatheid word nie met groen grasse net buite die vensters gekompromitteer nie.

'N bietjie speelsheid is opgeneem in die huis se binnekant, met aanraking en poppe van kleur en tekstuur wat die spasie van steriel of koud voel.Terwyl dit stil is, is dit ook geanker met natuurlike warm bosse, weelderige tekstiele, 'n versnit van eenvoudige en versierde dekor, en skok van kleur wat die wêreld weer in fokus bring. Dit is maklik om te voel dat jy hier swaai.

Selfs snags is die huis helder en lugig, wat amper gloei. 'N Mens kan maklik aandete bedink wat wyn op die terras drink, terwyl die ligte van die stad in die verte flikker.

Behalwe die skoonheid, is hierdie ruimte ook prakties en ideaal vir gesinslewe. Die laagste vlak sluit in'n ruim motorhuis, stoorkamer en'n klein werkswinkel.

Hieronder toon die vloerplanne duidelik die deurlopende en skoon lyne wat regdeur die binneland en buite gebruik word. Dit is nogal die prestasie, wat'n gevoel van onbeperkte moontlikheid skep en openheid in'n spasie soos hierdie voltooi. Marques doen dit pragtig.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Cavernous Cool Interior

Bryan Cranston's House

Pos 'N Boodskap