Twee Taiwan huise neem pragtige inspirasie uit die natuur

Twee Taiwan huise neem pragtige inspirasie uit die natuur

Taiwan-gebaseerde ontwerpers Snuper Design vind oral inspirasie, van die uitgebreide kultuurgeskiedenis wat hulle omring met die pragtig onvolmaakte graan van'n onlangs gevalle boom, dit is regverdig. Die twee huise in hierdie pos gebruik noukeurig gekose natuurlike materiale saam met pragtige detail en baie skoon, oop spasies om'n gemaklike en luukse atmosfeer te skep wat swaar is met geskiedenis en styl.

Die eerste projek word genoem 'Urban Palace & rdquo; En dit is geleë in Taipei, Taiwan. Dit kombineer elemente van'n pragtige landgoed wat geskik is vir koninklikes uit die Qin- of Han-dinastie, maar ook met baie natuurlike materiale, veral hout. Die span het'n kreatiewe lisensie geneem met die ideaal van'n paleis hier. Die plafonne is nie hoog en oordrewe nie. In plaas daarvan bring die ontwerp fokus op die lengte van die ruimte, met laterale ruim oop vloerplan.

Advertensie

Benewens baie hout en marmer, is die huis versigtig om natuurlike beligting waar moontlik in te sluit. Deur die gebruik van glasmure om die slaapkamer uit die hoofareas te skei, kan die lig binnedring, selfs in die afwesigheid van vensters.

Die gladde oppervlaktes van die huis, van die eettafel tot die gepoleerde klip-aksentmuur, is ook opvallend, en dit stewig veranker hierdie tydlose ontwerp in die eietydse estetiese.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Die tweede huis wat ons ken, het sy ooreenkomste met die stedelike paleis, en skep ook'n duidelike troos en luukse vrede, selfs binne die drukte van'n groot stad. Die span het hier ingeteken dat die meer wit en leë spasie wat hulle in die aanvanklike ontwerp verlaat, hoe beter'n huiseienaar hul eie idees kan byvoeg, of dit nou kuns, kleur of meubels beteken.

Natuurlik is die meubels in hierdie spesifieke huis alreeds verstommend in sy vakmanskap en skoonheid, van'n dekonstrueerde weergawe van'n leerafdeling aan'n Le Corbusier-geïnspireerde klubstoel en asimmetriese koffietafel.

Die kleiner voetspoor in hierdie huis beteken dat die kamers netjies saam is, met'n lang eettafel net'n paar voet agter die bank. Hou dinge oop met gedeeltelike kamerverdelers, laat die ruimte groter voel en laat lig weer deurvloei.

Hier is'n video deur hierdie huis:

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Argitektoniese Konsep van'n Glass Box Home

Huis met'n swembad binnekant!

Pos 'N Boodskap