'N blink huis met baie bergingvriendelike ruimte

'N blink huis met baie bergingvriendelike ruimte

Soms is dit alles oor die vind van die beste manier om'n bestaande ruimte werk vir jou te maak. In die geval van hierdie woonstel in die middestad van Sofia, het nie DIY Studios nie die taak om'n kontemporêre leefruimte te skep nie. Dit benodig ruim berging, slim gebruik van ontwerpkenmerke om rommel te minimaliseer, en'n voordelige ontwerp om die natuurlike lig wat beskikbaar is, te maksimeer. Ons sal sê dit is'n sukses. Kom ons ondersoek, sal ons?

Die sitkamer het'n gepaste laaghouttafel wat ook pligte kan verrig as'n werkplek of'n eettafel.

  • 2. Ontwerper: Moenie DIY Studio

Die ruimte kan maklik van die werk gaan om te speel en weer terug, gebaseer op die ontwerpkeuse wat gemaak is.

Advertensie

Hierdie knus sitplek is'n welkome plek om net te ontspan en te reflekteer.

Daar is baie wit multifunksionele stoor meubels om skoene, klere en selfs die wasmasjien van die eienaar te verberg.

'N Swart roterende Jean Prouve Vitra-beligtingstuk hang oor die bankarea en skep'n unieke visuele punt.

'N groot foto venster gee'n pragtige uitsig oor die buitelug.

Terwyl dit nie groot is nie, bied hierdie leefarea genoeg ruimte om gerieflik te vermaak.

Die wit muur voor die sitplek dien eintlik as'n projeksieskerm vir film- en TV-kyk, wat'n unieke gebruik van daardie spesifieke ruimte is.

Advertensie

Kry gratis opdaterings per e-pos of Facebook

EN Kry hierdie e-boek gratis

Die ligblou Skandinawiese bank kontrasteer teen die blootgestelde steenmuur wat wit geverf is.

Hier kan jy die ten volle versteekte kombuis sien, in die omliggende mure meng.

Die ingeboude kombuis maak gebruik van laaghout en is uniek omdat dit heeltemal wegsteekbaar agter skuifdeure, ook geverf in dieselfde wit as wat regdeur die ruimte voorkom.

Die kuber van die houtvloer skep'n interessante visie wat regdeur die ruimte voorkom.

Langs dieselfde gebied as die ingeboude kaggel, sal jy ook toestelle en'n lugversorgingseenheid vind.

'N Klein kaggel is in'n groot wit kabinet ingebou, wat lig gee aan wat die donkerste gebied van die ruimte was.

En soos ander ontwerpkeuses dwarsdeur die ruimte, kombineer die slaapkamer saam die maat met die suiwer moderne. 'N perfekte balans.

Die slaapplek is almal wit en het'n groot ingeboude klerekas langs die mure.Die bed is op maat gemaak van laaghout.

Die klerekas area kan bereik word deur'n groot glydeur deur te loop. Dit dien ook as'n slaapplek vir die eienaar se troeteldier.

Met'n wit epoxyhars lei'n vloerstrook jou in die badkamer terwyl jy die woon- en slaapkamerareas skei.

Hierdie lewendige rak hou sorgvuldig gekurateerde besittings, en verseker dat die spasie vry van rommel voel.

Die voorportaal van die woonstel is vergroot.

Daar is'n joga-dek gebou van grys graniet, sowel as'n wintertuin om varsheid en lewe aan die spasie te leen. 'N Klein ontsnapping.

Benewens die vestibule uit te brei, is die voormalige kombuis van die woonstel ook verander in'n klerekas om die bewoners ekstra berging te gee.

Slim berging vloei in hierdie kontemporêre leefruimte.

Besprekende rakke maak voorsiening vir aantreklike berging van media.

Die plafon in die woonstel is ook verlaag om ventilasiekanale te verberg wat by die kombuis gevoeg moet word.

Die badkamer is skoon, minimaal en helder.

Die vloerplan toon die sorg wat in die ontwerp gestel word, nie net vir ruimteoorwegings nie, maar ook vir funksie.

Video: The Choice is Ours - Official Full Version.

.

Verwante Poste

Pragtige Gesinswoning in Suid Afrika bied Majestiese Oseaan Views

Ultra slim privaat huis met ongelooflike argitektuur

Pos 'N Boodskap